Νιόκι με Πέστο Βασιλικού και Μποτσαρέλλα Μπουράτα

Νιόκι με Πέστο Βασιλικού και Μποτσαρέλλα Μπουράτα

για την Pesto Genovese

  • 100gr Κάσιους
  • 160gr πλατύφυλλο βασιλικό
  • 100gr παρμεζάνα τριμμένη
  • 300ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι / Πιπέρι

Τρόπος Παρασκευής
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και μπλεντάρουμε.

Σύνθεση
Βράζουμε τα Νιόκι σε αλατισμένο και τα ρίχνουμε όπως είναι ζεστά μέσα στην πέστο βασιλικού. Σερβίρουμε με την burrata & εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.