Σαλάτα Niçoise

  • 2 αυγά
  • 100γρ. Φασολάκια
  • 60γρ. Καπνιστό σολομό
  • 2 κ.σ. Γιαούρτι
  • 10 ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 40γρ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Costello del Barone

Βράζουμε τα αυγά σε αλατισμένο νερό για 7 λεπτά και τα παγώνουμε αμέσως.
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό ζεματίσουμε τα φασολάκια για περίπου 7-8 λεπτά μέχρι να είναι μαλακά αλλά να έχουν διατηρήσει την τραγανότητα τους.
Σε ένα μπόλ βάζουμε τα φασολάκια, τον σολομό, το γιαούρτι, και τις ελιές μαζί με αλατοπίπερο και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Ανακατέυουμε και σερβίρουμε τα αυγά κομμένα στα 4.