Carbonara με Λουκάνικα

  • 250γρ. spaghetti no7
  • 100γρ. Παρμεζάνα
  • 2 κρόκους αυγού
  • 100γρ. Λουκάνικο χωριάτικο
  • 50γρ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ranis

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε αλατισμένο νερό πάνω στην φωτιά και βράζουμε τα spaghetti.
Κρατάμε λίγο νερό απο το βράσιμο.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λουκάνικο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Σε ένα μπόλ βάζουμε τα αυγά και την παρμεζάνα μαζί με αλατοπίπερο και ανακατέυουμε.
Ρίχνουμε μέσα λίγο απο το νερό του βρασίματος.
Βάζουμε μέσα τα μακαρόνια και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε και το λουκάνικο.