Λουκάνικα με κρεμμύδια, μήλα & μέλι

  • 250γρ. Λουκάνικο χωριάτικο
  • 1 πράσινο μήλο κομμένο στα 8
  • 1 κ.σ. Μέλι
  • 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο στα 8
  • 50γρ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Costello del Barone

Σε ένα μαντεμένιο τηγάνι βάζουμε τα κρεμμύδια χωρίς λιπαρή ουσία σε χαμηλή φωτιά να καραμελωσουν για 20 λεπτά.
Προσθέτουμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τα μήλα.
Αφήνουμε να πάρουν λίγο χρώμα.
Προσθέτουμε τα λουκάνικα και λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ακόμη.
Βάζουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Βγάζουμε απο τον φούρνο, προσθέτουμε το μέλι και ψήνουμε για ακόμη 5 λεπτά.