- 30ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ranis
- 30γρ βούτυρο
- 3 αυγά
- 40γρ μαύρες τρομπέτες
- 4 σπαράγγια
- Αλάτι / Πιπέρι
- Λίγη ρόκα για το σερβίρισμα
Μουλιάζουμε τις μαύρες τρομπέτες σε ζεστό νερό για να μαλακώσουν.
Σε ένα μπόλ σπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και αλατοπίπερο.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει.
Ρίχνουμε τα σπαράγγια τα οποία τα έχουμε κόψει σε κομμάτι και τα σοτάρουμε ελαφρά.
Βάζουμε και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε να σοτάρουμε.
Βάζουμε το μίγμα με τα αυγά και το βούτυρο.
Αφήνουμε την ομελέτα να μαγειρευτεί σε χαμηλή φωτιά για περίπου 5 λεπτά.
Σερβίρουμε με λίγη ρόκα και τελειώνουμε το πιάτο μας με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ranis.