- 200γρ κινόα
- 270γρ ζωμό λαχανικών
- 100γρ edamame
- 2 ροδάκινα ψημένα στο grill
Για τις γαρίδες
- 10 γαρίδες καθαρισμένες
- 200γρ αλάτι ψιλό
- 200γρ ζάχαρη
- 35ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Castello del Barone
- 1 lime
Κάνουμε ανάμειξη την ζάχαρη με το αλάτι και βάζουμε μέσα τις γαρίδες για 45 λεπτά.
Τις ξεπλένουμε και τις μαρινάρουμε με ελαιόλαδο και χυμό απο lime.
Μυρωδικά για την Κινόα
- 1/2 ματσάκο δυόσμο
- 1/2 ματσάκο άνιθο
- 1/2 ματσάκι μαιντανό
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 αβοκάντο
- 1 αγγουρια
- 1 lime
- 50ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Castello del Barone
Καθαρίζουμε όλα μας τα υλικά και τα ψιλοκόβουμε.
Κάνουμε ανάμειξη μαζί με ξύσμα & χυμό lime & το ελαιόλαδο.
Αφού έχουμε όλα μας τα υλικά έτοιμα ανακατεύουμε την κινόα με τα μυρωδικά & τα edamame.
Σερβίρουμε με τα ψητά ροδάκινα και τις ημίπαστε γαρίδες.