Σεβιτσε γαρίδα με Νεκταρίνια & Passion Fruits [ Πιάτο του Γιώργου Μιχαλόπουλου ]

Σεβιτσε γαρίδα με Νεκταρίνια & Passion Fruits [ Πιάτο του Γιώργου Μιχαλόπουλου ]

  • 4 γαρίδες κομμένες κατά μήκος στην μέση

Για το λάδι απο σέλινο

  • 100γρ σέλινο φρέσκο
  • 100γρ Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Castello del Barone

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μίξερ και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα.

Για το dressing lime

  • 1 lime ξύσμα χυμό
  • 40γρ Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Castello del Barone
  • Αλάτι

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Για την Aioli απο Passion Fruit

  • 1 κρόκο αυγού
  • 200γρ Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Castello del Barone
  • Αλάτι
  • Πούλπα απο 1/2 Passion Fruit

Κάνουμε ένα γαλάκτωμα με τον κρόκο του αυγού, το passion fruit & το ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας ένα μπίμερ.

Για την Γρανίτα

  • 1 νεκταρίνι
  • 1 κρεμμύδι λευκό
  • 20γρ Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Castello del Barone

Πολτοποιούμε όλα τα υλικά με την βοήθεια ενός μπλέντερ.

Γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικό