- 4 γαρίδες κομμένες κατά μήκος στην μέση
Για το λάδι απο σέλινο
- 100γρ σέλινο φρέσκο
- 100γρ Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Castello del Barone
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μίξερ και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα.
Για το dressing lime
- 1 lime ξύσμα χυμό
- 40γρ Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Castello del Barone
- Αλάτι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Για την Aioli απο Passion Fruit
- 1 κρόκο αυγού
- 200γρ Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Castello del Barone
- Αλάτι
- Πούλπα απο 1/2 Passion Fruit
Κάνουμε ένα γαλάκτωμα με τον κρόκο του αυγού, το passion fruit & το ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας ένα μπίμερ.
Για την Γρανίτα
- 1 νεκταρίνι
- 1 κρεμμύδι λευκό
- 20γρ Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Castello del Barone
Πολτοποιούμε όλα τα υλικά με την βοήθεια ενός μπλέντερ.
Γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικό