French Omelette with sourdough bread & mixed salad

Γαλλική Ομελέτα με προζυμένιο ψωμί & ανάμεικτη σαλάτα

για την Γαλλική Ομελέτα

  • 3 αυγά
  • 25γρ. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 25γρ. Ανάλατο βούτυρο
  • Αλάτι / Πιπέρι

Τρόπος Παρασκευής

Σπάμε τα αυγά σε ένα μπόλ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε και βάζουμε στο τηγάνι μας που έχουμε βάλει σε χαμηλή θερμοκρασία στην φωτιά. Αφήνουμε για περίπου 4 λεπτά και βάζουμε καπάκι. Καταλαβαίνουμε πώς είναι έτοιμη όταν απο την μία πλευρά έχει ψηθεί αλλά απο την άλλη κρατάει λίγη υγρασία.

Για την Σύνθεση

Σερβίρουμε την Ομελέτα και σε ένα μπόλ βάζουμε την σαλάτα μαζί με λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι & κρέμα βαλσάμικο. Ανακατέυουμε και σερβίρουμε στο πιάτο μαζί με μια φέτα φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί ολικής.