Κριθαρότο με pesto rosso & παρμεζάνα

  • 250γρ. Κριθαράκι μέτριο
  • 700γρ. Ζωμό λαχανικών
  • 60γρ. Κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 60γρ. Κρασί ροζέ
  • 100γρ. Pesto Rosso
  • 40γρ. Δυόσμο
  • 100γρ. Παρμεζάνα
  • 60γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο RANIS

Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το κριθαράκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε σιγά σιγά ζωμό ανακατεύοντας συνεχώς.
Όταν μαγειρευτεί το κριθαράκι προσθέτουμε την pesto rosso, την παρμεζάνα και αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε με παρμεζάνα και λίγο ελαιόλαδο σε ωμή μορφή.