Σούπα Αγγούρι

Σούπα Αγγούρι

Υλικά

  • 500 γρ. Αγγουριά
  • 300 γρ. Γιαούρτι πλήρες Στραγγιστό
  • 1 Σκελίδα Σκόρδο
  • 10-15 Φύλλα Δυόσμο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε καλά τα αγγούρια και βγάζουμε τα σπόρια
  2. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν
  3. Τη βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρουμε παγωμένη