Cupcakes with Extra Virgin Olive Oil, Rio Moscato, Raisins & hazelnuts

Cupcakes με Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Μοσχάτο Ρίου, Σταφίδες & Φουντούκια

για το Cake

  • 250γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Castello del Barone
  • 250γρ. Μοσχάτο Ρίου
  • 220γρ. Ζάχαρη άχνη
  • 400γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 60γρ. Φουντούκια χόνδρο αλεσμένα
  • 150γρ. Σταφίδες ξανθές

Τρόπος Παρασκευής

Προσθέτουμε τα ελαιόλαδο, μοσχάτο & ζάχαρη άχνη στον κάδο του μίξερ με το φτερό και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα για 5 λεπτά.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε σταδιακά τα αλεύρι, φουντούκια & σταφίδες.
Αδειάζουμε το μίγμα σε φόρμες των cupcake και ψήνουμε στον φούρνο στους 160c για 20 λεπτά. Βγάζουμε απο τον φούρνο, αφήνουμε στις φόρμες για 10 λεπτά, ξεφορμάρουμε και αφήνουμε για 20 λεπτά να κρυώσουν.
Σερβίρουμε με βουτυρόκρεμα βανίλιας & blackberries.