- 50γρ. Φρέσκο κρεμμυδάκι
- 2 αυγά
- 50γρ. Καραμελωμένο κρεμμύδι
- 5-6 ντοματίνια κομμένα στα 4
- 500γρ. Ντομάτα ψιλοκομμένη
- 100γρ. Ξινομυζήθρα
- 40γρ. Σοταρισμένο μπέικον
- Κύμινο
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Castello del Barone
- Αλάτι / πιπέρι
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το φρέσκο κρεμμύδι &το καραμελωμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια, το μπέικον &την ντομάτα.
Αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Προσθέτουμε το κύμινο &αλάτι/πιπέρι.
Αφού η σάλτσα μας έχει δέσει ελαφρά προσθέτουμε τα αυγά ολόκληρα και βάζουμε καπάκι.
Αφήνουμε να μαγειρευτούν για 4-5 λεπτά.
Σερβίρουμε αν θέλουμε με προζυμένιο ψωμί.