Για την βινεγκρέτ
- 100ml ξύδι βαλσάμικο
- 140ml Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Ranis
- 1 κ.σ μουστάρδα
- 1 κ.σ μέλι
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
Χτυπάμε όλα μας τα υλικά με την βοήθεια ενός ραβδομπλέντερ.
Για τις Γαρίδες
- 10 γαρίδες με το κέλυφος
- 1 lime
- 1 passion fruit
- Λίγες φουντίτσες απο άνιθο
- 30gr edamame
- 40ml Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ranis
Σοτάρουμε τις γαρίδες σε ελαιόλαδο σε καυτό τηγάνι και απο τις δυο πλευρές για περίπου 3 λεπτά.
Σβήνουμε με το lime.
Σερβίρουμε με λίγη vinaigrette ντομάτα, το εσωτερικό απο ένα passion fruit, λίγες φουντίτσες απο άνιθο & τα edamame.