για το κριθαρότο
- 500γρ. Κριθαράκι με πιπεριά Φλωρίνης Φιλεντέμ
- 100γρ. Ροκφόρ
- 100γρ. Γραβιέρα
- 50γρ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Castello del Barone “Collector’s edition”
- 100γρ. Βουτύρο
- 400γρ. Ζωμό λαχανικών
Τρόπος Παρασκευής
Σοτάρουμε το κριθαράκι σε τηγανάκι με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε σιγά σιγά τον ζωμό και ανακατεύουμε μέχρι να βράσει το κριθαράκι. Θα χρειαστούν περίπου 8-9 λεπτά. Εκτός φωτιάς δένουμε ανακατεύοντας με την μισή ποσότητα σε ροκφόρ, γραβιέρα & βούτυρο. Σερβίρουμε προσθέτοντας το υπόλοιπο ροκφόρ.