για την σούπα
- 200γρ. Ξινόχονδρο
- 50γρ. Χρυσές τρομπέτες
- 450γρ. Ζωμό λαχανικών
- 100γρ. Ντοματάκι κονκασέ
- 100γρ. Φέτα
- 50γρ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Castello del Barone “Collector’s edition”
Τρόπος Παρασκευής
Σπάμε τον ξινόχονδρο με τα χέρια μας σε μικρότερα κομμάτια και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός απο την φέτα σε ενα κατσαρολάκι. Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει ο τραχανάς. Εκτός φωτιάς προσθέτουμε την φέτα σε κύβους λίγο πριν το σερβίρισμα.