- 500γρ. Πέννες ζυμαρικό
- 200γρ. Λουκάνικο σε φέτες χωριάτικο με πράσο
- 100γρ. Φέτα
- 60γρ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ranis
- 1 πιπεριά πράσινη σε φέτες
- 250γρ. Μανιτάρια λευκά σε φέτες
Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό και τις σουρώνουμε.
Κρατάμε λίγο απο το νερό του βράσιματος.
Σε ενα τηγάνι σοτάρουμε με το ελαιόλαδο τα μανιτάρια με τις πιπεριές και το λουκάνικο.
Βάζουμε τις πένες και το νερό του βρασιματος.
Αφήνουμε να δέσει η σάλτσα μας και σερβίρουμε.