- 1/2 κιλό πατάτες baby
- 100γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Castello del Barone
- 5γρ. Φρέσκο λεμονοθύμαρο
- 5γρ. Φρέσκο δεντρολίβανο
- 1 σκόρδο ολόκληρο κεφάλι κομμένο στην μέση
- 50γρ. Κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 15γρ. Αλάτι
- Πιπέρι
Τρόπος Παρασκευής
Ξεπλένουμε τις πατάτες και με την βοήθεια από το πίσω μέρος από ένα κατσαρολάκι τις χτυπάμε ελαφρά στο πάνω μέρος στον πάγκο της κουζίνας μας για να σπάσουν αλλά να μην διαλυθούν. Σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα αραδιάζουμε το κρεμμύδι και βάζουμε πάνω τις πατάτες. Βάζουμε τα μυρωδικά, το σκόρδο το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά. Βγάζουμε από τον φούρνο γυρίζουμε τις πατάτες και τις ψήνουμε για ακόμη 45 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές απ έξω.