- 60γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Castello del Barone
- 8γρ. Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- 600γρ. Ολόκληρο ντοματάκι αποφλοιωμένο
- 2γρ. Κανέλα ξύλο
- 100γρ. Ξύδι από λευκό κρασί
- 8γρ. Ζάχαρη
- 5γρ. Αλάτι
- 4γρ. Κύμινο σε σκόνη
Τρόπος Παρασκευής
Σε ένα κατσαρολάκι σοτάρουμε σε ελαιόλαδο την καυτερή πιπεριά χωρίς να μας μαυρίσει. Βάζουμε το ντοματάκι και το ξύδι. Αφήνουμε να εξατμιστεί για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το κύμινο. Σιγοβράζουμε μέχρι να έχουμε μια πηχτή σάλτσα. Βάζουμε το κύμινο και αφήνουμε να κρυώσει πριν την σερβίρουμε.