- 1 αγγούρι κομμένο σε κύβους
- 2 κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες
- 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες
- 60γρ. Αγγουράκι τουρσί κομμένο σε φέτες
- 50γρ. κάπαρη
- 200γρ. Γιαούρτι
- 15τμχ γαρίδες χωρίς κέλυφος
- 30γρ. Άνηθο
- 30γρ. Δυόσμο
- 50γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Castello del Barone
Σε ένα μπόλ προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός απο τις γαρίδες και ανακατεύουμε.
Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε τις γαρίδες με ελαιόλαδο και απο τις δυο πλευρές και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Σερβίρουμε την σαλάτα με τις γαρίδες στο πάνω μέρος και τελειώνουμε το πιάτο μας με λίγο ελαιόλαδο σε ωμή μορφή.