- 200γρ. αρακάς βρασμένος
- 4 αυγά βρασμένα κομμένα στα τέσσερα
- 8 αγκινάρες φρέσκες, βρασμένες και κομμένες στα τέσσερα4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1/3 ματσάκι μυρώνια ψιλοκομμένα
- 8 ελιές κομμένες σε ροδέλες
- 80 ml Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Castello del Barone
- 20ml ξίδι βαλσάμικο
Σε ένα μεγάλο μπόλ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε.
Τελειώνουμε το πιάτο μας με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Castello del Barone