Σαλάτα με αυγά, αρακά & αγγινάρες

Σαλάτα με αυγά, αρακά & αγγινάρες

  • 200γρ. αρακάς βρασμένος
  • 4 αυγά βρασμένα κομμένα στα τέσσερα
  • 8 αγκινάρες φρέσκες, βρασμένες και κομμένες στα τέσσερα4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 1/3 ματσάκι μυρώνια ψιλοκομμένα
  • 8 ελιές κομμένες σε ροδέλες
  • 80 ml Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Castello del Barone
  • 20ml ξίδι βαλσάμικο

Σε ένα μεγάλο μπόλ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε.
Τελειώνουμε το πιάτο μας με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Castello del Barone