- 200γρ. Σελινόριζα κομμένη σε λεπτές λωρίδες
- 30γρ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Castello del Barone
- 40γρ. Καρότο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 30γρ. Ρόδι
- 12γρ. Χυμός απο λάιμ
- 15γρ. Κρεμμυδάκι φρέσκο
- 4γρ. Άνηθος
- 35γρ. Φιλέτα απο πορτοκάλι
- 100γρ. Κοτόπουλο απάκι σε φέτες
Περνάμε το απάκι κοτόπουλο από σχαροτήγανο για 2 λεπτά απο κάθε πλευρά.
Σε ένα μπολ βάζουμε την σελινόριζα και το καρότο και ρίχνουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και το χυμό από λαίμ και τα αφήνουμε για 5 λεπτά να μαριναριστούν.
Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε την σαλάτα και βάζουμε το κοτόπουλο απο πάνω
Τελειώνουμε το πιάτο μας με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Castello del Barone.