Για την βινεγκρέτ
- 100ml λευκό βαλσάμικο
- 140ml Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Castello del Barone
- 1 κ.σ μουστάρδα
- 1 κ.σ μέλι
Χτυπάμε όλα μας τα υλικά με την βοήθεια ενός ραβδομπλέντερ.
Για την σαλάτα
- 1 σακουλάκι mesclun
- 2 ροδάκινα ψημμένα στο grill
- 10 μπαλάκια μοτσαρέλα σε υγρό
- 30gr σταφίδες
- 25gr κουκουναρι
Βάζουμε σε ένα μπολ την σαλάτα, τις σταφίδες & το κουκουνάρι μαζι με 2 κουταλιές απο την βινεγκρέτ λευκού βαλσάμικου.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζι με τα ψητά ροδάκινα & τα μπαλάκια μοτσαρέλας.