- 150γρ. Αγγινάρες καθαρισμένες
- 50γρ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ranis
- 150γρ.ξινομυζήθρα
- 2 αυγά
- 100γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
- 60γρ. Φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 φύλλο ζύμης τάρτας
- Αλάτι / πιπέρι
Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε τις αγγινάρες &το φρέσκο κρεμμυδάκι σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για 7-8 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι αγγινάρες.
Αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Αλατοπιπερώνουμε.
Ανοίγουμε την τάρτα μας και βάζουμε σε ταρτιέρα. Αδειάζουμε το μίγμα της γέμισης μέσα στην ταρτιέρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180c για 40 λεπτά.