Τσιπούρα στη λαδόκολλα

Τσιπούρα στη λαδόκολλα / Μαγιονέζα Ελαιόλαδο

Υλικά

  • 1 Τσιπούρα
  • 1 Καρότο
  • 1 Κολοκύθι
  • Θυμάρι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 Λεμόνι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε τη Τσιπούρα
  2. Πλένουμε το καρότο και το κολοκύθι και κόβουμε σε λεπτές φέτες κατά μήκος
  3. Αλατοπιπερονουμε τη τσιπούρα μας και βάζουμε στη κοιλιά 2 φέτες λεμόνι / κολοκύθι / καρότο
  4. Σε μια λαδόκολλα βάζουμε το υπόλοιπο καρότο και κολοκύθι ρίχνουμε αλάτι ακουμπάμε πάνω τη τσιπούρα.
  5. Βάζουμε ελαιόλαδο και διπλώνουμε καλά τη λαδόκολλα
  6. Ψήνουμε στους 180 C για 20 Λεπτά

 

Μαγιονέζα Ελαιόλαδο

Υλικά

  • 2 Κρόκους Αυγού
  • 350 ml Ελαιόλαδο
  • 2 Κλωναράκια Θυμάρι
  • 1 Κ.γ Μουστάρδα
  • 1-2 Λεμόνια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε μια Μπασινά η στο μπλέντερ βάζουμε τους κρόκους τη μουστάρδα και το χυμό από τα λεμόνια
  2. Τα Χτυπάμε καλά και μετά αρχίζουμε να ρίχνουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα
  3. Μόλις βάλουμε όλο το ελαιόλαδο προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και το θυμάρι