Υλικά
- 1 Τσιπούρα
- 1 Καρότο
- 1 Κολοκύθι
- Θυμάρι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 Λεμόνι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τη Τσιπούρα
- Πλένουμε το καρότο και το κολοκύθι και κόβουμε σε λεπτές φέτες κατά μήκος
- Αλατοπιπερονουμε τη τσιπούρα μας και βάζουμε στη κοιλιά 2 φέτες λεμόνι / κολοκύθι / καρότο
- Σε μια λαδόκολλα βάζουμε το υπόλοιπο καρότο και κολοκύθι ρίχνουμε αλάτι ακουμπάμε πάνω τη τσιπούρα.
- Βάζουμε ελαιόλαδο και διπλώνουμε καλά τη λαδόκολλα
- Ψήνουμε στους 180 C για 20 Λεπτά
Μαγιονέζα Ελαιόλαδο
Υλικά
- 2 Κρόκους Αυγού
- 350 ml Ελαιόλαδο
- 2 Κλωναράκια Θυμάρι
- 1 Κ.γ Μουστάρδα
- 1-2 Λεμόνια
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μια Μπασινά η στο μπλέντερ βάζουμε τους κρόκους τη μουστάρδα και το χυμό από τα λεμόνια
- Τα Χτυπάμε καλά και μετά αρχίζουμε να ρίχνουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα
- Μόλις βάλουμε όλο το ελαιόλαδο προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και το θυμάρι