- 1 αυγό
- 30ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Castello del Barone
- 200γρ χωριάτικες χυλοπίτες με αυγά
- 30γρ παρμεζάνα τριμμένη
- 30γρ βούτυρο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Αλάτι/Πιπέρι
Βράζουμε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό.
Κρατάμε λίγο απο το νερό του βρασίματος και σουρώνουμε τος χυλοπίτες.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το αυγό με την σκελίδα σκόρδου.
Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε το νερό βρασίματος και ρίχνουμε τα μακαρόνια.
Προσθέτουμε την παρμεζάνα & το βούτυρο και αφήνουμε να δέσουν.
Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε τις χυλοπίτες με το τηγανιτό αυγό πάνω.
Τελειώνουμε το πιάτο μας με φρεσκοτριμμένο πιπέρι & εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Castello del Barone.