Για την γέμιση
- 500γρ τυρί φέτα
- 2 αυγά
- 20ml Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο Ranis
- Αλάτι / Πιπέρι
- 500γρ φύλλο κρούστας
Σε ένα μπόλ κάνουμε ανάμειξη το τυρί, τα αυγά, το ελαιόλαδο & αλατοπίπερο
Τυλίγουμε τα τυροπιτάκια σε τρίγωνα.
Σε ένα τηγανάκι βάζουμε ίση ποσότητα απο μέλι & ούζο και αφήνουμε να σιγοβράσει για 2 λεπτά.
Τηγανίζουμε τα τυροπιτάκια σε ελαιόλαδο και σερβίρουμε με την σάλτσα μελιού και λιναρόσπορο.