Χοιρινό Καρέ με πιπερίες & φρέσκο κρεμμυδάκι [ Πιάτο του Γιώργου Μιχαλόπουλου ]

Χοιρινό Καρέ με πιπερίες & φρέσκο κρεμμυδάκι [Πιάτο του Γιώργου Μιχαλόπουλου]

Για την φάρσα απο πιπεριά & φρέσκο κρεμμυδάκι

  • 2 πιπεριές πράσινες
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 30γρ Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Castello del Barone
  • 10 φυλλαράκια δυόσμο

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και χτυπάμε μαζί με αλατοπίπερο.

Περνάμε την μπριζόλα μας απο το γκριλ και μετά την αροζάρουμε με βούτυρο και φρέσκο θυμάρι.