Shakshuka eggs

Αυγά Shakshuka

  • 50γρ. Φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 2 αυγά
  • 50γρ. Καραμελωμένο κρεμμύδι
  • 5-6 ντοματίνια κομμένα στα 4
  • 500γρ. Ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 100γρ. Ξινομυζήθρα
  • 40γρ. Σοταρισμένο μπέικον
  • Κύμινο
  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Castello del Barone
  • Αλάτι / πιπέρι

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το φρέσκο κρεμμύδι &το καραμελωμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε τα ντοματίνια, το μπέικον &την ντομάτα.

Αφήνουμε να πάρει μια βράση.

Προσθέτουμε το κύμινο &αλάτι/πιπέρι.

Αφού η σάλτσα μας έχει δέσει ελαφρά προσθέτουμε τα αυγά ολόκληρα και βάζουμε καπάκι.

Αφήνουμε να μαγειρευτούν για 4-5 λεπτά.

Σερβίρουμε αν θέλουμε με προζυμένιο ψωμί.