t-bone steak ranis

Μπριζόλα T-Bone και σάλτσα chimichurri

για την Chimichurri

  • 140gr φύλλα μαϊντανού
  • 50gr φύλλα κόλιανδρου
  • 100gr εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 40gr ξύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 3/4 κ.γ. μπούκοβο
  • 1/2 κ.γ ρίγανη
  • 1/2 κ.γ αλάτι

Τρόπος Παρασκευής
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ & μπλεντάρουμε.

Σύνθεση
Ψήνουμε την T-Bone στον επιθυμητό βαθμό ψησίματος & σερβίρουμε με την Chimichurri πάνω στο κρέας.