Πικάντικη Σάλτσα Ντομάτας με Κύμινο

Πικάντικη Σάλτσα Ντομάτας με Κύμινο

  • 60γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Castello del Barone
  • 8γρ. Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 600γρ. Ολόκληρο ντοματάκι αποφλοιωμένο
  • 2γρ. Κανέλα ξύλο
  • 100γρ. Ξύδι από λευκό κρασί
  • 8γρ. Ζάχαρη
  • 5γρ. Αλάτι
  • 4γρ. Κύμινο σε σκόνη

Τρόπος Παρασκευής

Σε ένα κατσαρολάκι σοτάρουμε σε ελαιόλαδο την καυτερή πιπεριά χωρίς να μας μαυρίσει. Βάζουμε το ντοματάκι και το ξύδι. Αφήνουμε να εξατμιστεί για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το κύμινο. Σιγοβράζουμε μέχρι να έχουμε μια πηχτή σάλτσα. Βάζουμε το κύμινο και αφήνουμε να κρυώσει πριν την σερβίρουμε.