Salad with grilled peaches, mozzarella, raisins, pine nuts & white balsamic vinaigrette

Σαλάτα με ψητά ροδάκινα, μοτσαρέλλα, σταφίδες, κουκουνάρι & βινεγκρέτ απο λευκό βαλσάμικο

Για την βινεγκρέτ

  • 100ml λευκό βαλσάμικο
  • 140ml Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Castello del Barone
  • 1 κ.σ μουστάρδα
  • 1 κ.σ μέλι

Χτυπάμε όλα μας τα υλικά με την βοήθεια ενός ραβδομπλέντερ.

Για την σαλάτα

  • 1 σακουλάκι mesclun
  • 2 ροδάκινα ψημμένα στο grill
  • 10 μπαλάκια μοτσαρέλα σε υγρό
  • 30gr σταφίδες
  • 25gr κουκουναρι

Βάζουμε σε ένα μπολ την σαλάτα, τις σταφίδες & το κουκουνάρι μαζι με 2 κουταλιές απο την βινεγκρέτ λευκού βαλσάμικου.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζι με τα ψητά ροδάκινα & τα μπαλάκια μοτσαρέλας.