Cheese pies with ouzo, honey & flaxseed

Τυροπιτάκια με ούζο, μέλι & λιναρόσπορο

Για την γέμιση

  • 500γρ τυρί φέτα
  • 2 αυγά
  • 20ml Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο Ranis
  • Αλάτι / Πιπέρι
  • 500γρ φύλλο κρούστας

Σε ένα μπόλ κάνουμε ανάμειξη το τυρί, τα αυγά, το ελαιόλαδο & αλατοπίπερο

Τυλίγουμε τα τυροπιτάκια σε τρίγωνα.

Σε ένα τηγανάκι βάζουμε ίση ποσότητα απο μέλι & ούζο και αφήνουμε να σιγοβράσει για 2 λεπτά.

Τηγανίζουμε τα τυροπιτάκια σε ελαιόλαδο και σερβίρουμε με την σάλτσα μελιού και λιναρόσπορο.