- 1 φέτα προζυμένιο ψωμί
- 1/2 αβοκάντο κομμένο σε φέτες
- 100γρ. Hummus
- 150γρ. Ανάμεικτη σαλάτα mesclun
- Λίγη κρέμα βαλσάμικο
- 1 lime κομμένο σε φέτες
- Λίγο μαύρο σουσάμι
- Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Ranis
Τρόπος Παρασκευής
Λαδώνουμε την φέτα ψωμιού και περνάμε από πλατώ ή τηγάνι ή σχάρα να καψαλιστεί και από τις δυο πλευρές.
Βάζουμε την φέτα του ψωμιού σε ένα πιάτο.
Απλώνουμε πάνω μια στρώση από το hummus και βάζουμε πάνω το αβοκάντο σε φέτες.
Ρίχνουμε στο αβοκάντο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο για να γυαλίσει και πασπαλίζουμε με μαύρο σουσάμι.
Βάζουμε 2 φέτες από lime.
Για την σαλάτα ανακατεύουμε το mesclun με το βαλσάμικο και σερβίρουμε δίπλα απο το avocado toast.
Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε λίγα flakes aπο παρμεζάνα ή παλαιωμένη γραβιέρα πάνω στην σαλάτα.