burito

Buritto με avocado, scrabbled eggs & γιαούρτι

  • 2 αυγά
  • 40γρ. Κρέμα γάλακτος
  • 15γρ. Βούτυρο
  • 80γρ. Μπέικον σοταρισμένο
  • 6-7 ντοματίνια κομμένα στα 4
  • 1 avocado
  • Ξύσμα και χυμό από 1 lime
  • Λίγο φρέσκο κόλιανδρο
  • 50γρ γιαούρτι στραγγιστό
  • Ανάμεικτη σαλάτα
  • Φύλλα τορτίγιας
  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ranis
  • Αλάτι / Πιπέρι

Σε ένα μπολ σπάμε το avocado με ένα πηρούνι και προσθέτουμε το χυμό &το ξύσμα απο το lime&τον φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο.

Σε ένα τηγανάκι προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε μαζί με το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά.

Λίγο πριν ετοιμαστούν τα αυγά μας βάζουμε την κρέμα γάλακτος για να κόψουμε τον βρασμό και να μην παραψηθούν τα αυγά.

Αλατοπιπερώνουμε.

Σε ένα φύλλο τορτίγιας απλώνουμε το γιαούρτι, τα ντοματίνια, τα avocado, το μπέικον, την σάλατα & τα αυγά.

Τελειώνουμε με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο &τυλίγουμε. Κόβουμε στην μέση και σερβίρουμε.