Dumpling με Χοιρινό / Κρέμα απο Μπρόκολο / Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

για την ζύμη:

240g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
140g νερό
1/2 κ.γ αλάτι

για την γέμιση:

500g πανσέτα
120g τυρί κρέμα
40g γιαούρτι
αλάτι / πιπέρι
20g μαιντανό

Τρόπος Παρασκευής:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης και ξεκουράζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Ανοίγουμε με την βοήθεια ενός πλάστη και κόβουμε σε τρίγωνα. Για την γέμιση ψήνουμε την πανσέτα στην σχάρα και την ψιλοκόβουμε. Κάνουμε ανάμειξη με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Γεμίζουμε τα dumplings και τυλίγουμε σε τρίγωνο σχήμα βάζοντας λίγο νερό στις ενώσεις για να κολλήσει η ζύμη.

για την κρέμα μπρόκολο:

2τμχ μπρόκολο
1 κ.σ βούτυρο
Χυμό από μισό λεμόνι
αλάτι / πιπέρι

Τρόπος Παρασκευής:

Βράζουμε τις φλορέτες από τα μπρόκολα σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν και μετά τις μπλεντάρουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Μπορούμε να πάρουμε τρυφερές φλορέτες από μπρόκολο και να τις σοτάρουμε σε λίγο βούτυρο για 2-3 λεπτά για να έχουμε και ένα ωραίο τραγανό στοιχείο στο πιάτο μας.