Κριθαρότο με πιπεριές

Κριθαρότο με πιπεριές & ροκφόρ

για το κριθαρότο

  • 500γρ. Κριθαράκι με πιπεριά Φλωρίνης Φιλεντέμ
  • 100γρ. Ροκφόρ
  • 100γρ. Γραβιέρα
  • 50γρ. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Castello del Barone “Collector’s edition”
  • 100γρ. Βουτύρο
  • 400γρ. Ζωμό λαχανικών

Τρόπος Παρασκευής

Σοτάρουμε το κριθαράκι σε τηγανάκι με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε σιγά σιγά τον ζωμό και ανακατεύουμε μέχρι να βράσει το κριθαράκι. Θα χρειαστούν περίπου 8-9 λεπτά. Εκτός φωτιάς δένουμε ανακατεύοντας με την μισή ποσότητα σε ροκφόρ, γραβιέρα & βούτυρο. Σερβίρουμε προσθέτοντας το υπόλοιπο ροκφόρ.